nya marker

Jag har blivit med Wordpress, som synes. Och med ny domän också. Hepp (hälsa på min domänkompis Karin också)! Jag har inte alls blivit kompis med wp än och är irriterad för att det inte ser ut som jag vill och sånt, men jag kan ändå inte låta bli att skriva innan jag har fått det så. Ty då kommer det aldrig bli av. I know me.

Det har gått och blivit sommar nu, plötsligt. Igår satt jag ute i två timmar i bara bikini-bh (och byxor, förstås) och kände inget av solen. Idag satt jag en stund på en filt ute vid Ulva kvarn och nu är min vänstra arm röd och galet kliande, trots stark kortisonkräm. Dessutom tror jag att jag har fått lite fräknar. Jag är ju inte fräknig. Men jag klagar inte.

Ute ringer ett larm, och har så gjort i säkert en halvtimme. Jag blir snart galen. På allvar.

Ni kan RSS-feeda nu också, ni kanske fyra stycken som läser mig regelbundet. Join hands and praise the lord!

Leave a Comment