someone’s got a case of the Mondays?

Svar: JAAAA!

Först och främst så är det sista veckan i skolan innan sommaren och det är galet mycket att göra. Jag vill inte vara med. De ska hämta katten här någon dag också. Och apropå katten så ökades morgonhumöret markant (OBS ironi!) genom att hon kissade på mitt täcke imorse. Vilket också förde med sig att jag inte hann äta frukost och alltså kom till skolan på ett förfärligt humör.

Sedan blev det iofs lite bättre av att mitt PM fick nästan löjligt bra omdöme på seminariet, med tanke på hur sent ute jag var med att skriva det. Och att jag har varit duktig och städat och tvättat samt fixat lite med databaserna till på onsdag (och druckit vin: ren muta till mig själv).
Men nu ska jag försöka lägga ner det där och lägga mig framför tv:n och tömma huvudet. Och kanske titta på filmen som rubriken är tagen från. Himla fin film det där. Jag ska drömma om skrivarmassakerscenen. Då blir nog allting bättre.

office space

5 kommentarer »

 1. Andreas said,

  maj 30, 2006 @ 10:01 f m

  Hurra! Hejja dig och ditt PM!

 2. nina said,

  maj 30, 2006 @ 4:10 e m

  Jo. Hyvää.

 3. daniel said,

  juni 2, 2006 @ 10:06 f m

  det där är typ världens bästa filmscen. tre kontorsnördar och tung hiphop. det kan inte bli bättre. revenge of the nerds liksom. (för övrigt tyckte jag att rubriken “no place like 127.0.0.1″ var jätterolig.

 4. Stina said,

  juni 2, 2006 @ 12:55 e m

  daniel: isåfall tror jag det är dags för lite home improvement. :)

 5. daniel said,

  juni 27, 2006 @ 12:21 e m

  :D synd att den var sÃ¥ dyr bara…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment