bollen dissade din mor

Jag får väl vara vinterblek då. Jag gillar sommaren, jag gillar värme, jag ÄLSKAR varma fina sommarkvällar. Fast jag står inte ut med värmen i solen. Här har jag ynnesten att bara kunna kliva ut och befinna mig i en insynsskyddad trädgård. Men efter fem minuter i solen (alltså, det är VARMT och inte ett moln på himlen!) står jag inte ut längre och går och sätter mig i skuggan under taket på altanen istället (eller går in och sätter mig vid datorn, hrm). Finns inte en chans att jag orkar sola om det inte finns ordentligt med vindfläkt och ett ganska varmt vatten att slänga sig i i närheten. Sådeså. Solbränna är väl ändå alldeles för mycket åttiotal?

Återigen tycker jag att allting borde ligga närmare allting. Avstånd är sjukt överskattat.

Jag tror jag ska fixa iste.

(Jag har minst tre myggbett. Jag blir ju aldrig myggbiten…)

Och hörni: Timo gör roligaste vm-låten!

3 kommentarer »

 1. ctrn said,

  juni 12, 2006 @ 6:55 e m

  Timos låt är bra och väldigt trallvänlig!

 2. anton said,

  augusti 10, 2006 @ 11:36 f m

  Det var ingen VM låt den var till EM han sa det på hultsfred lr arvika brorsan var där

 3. stina said,

  augusti 10, 2006 @ 11:47 f m

  anton: well, den vann åtminstone Morgonpassets (P3) tävling om bästa alternativa VM-låt. så då får den väl anses vara det tycker jag, oavsett vad Timo säger :)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment