vadå? jag, lättstressad?

Jag springer omkring här i föräldrahemmet och plockar ihop mina tillhörigheter som är utspridda över huset. Mitt i alltihop kommer jag på att jag ska kolla efter nyckelkortet (plastkort som går till port och soprum bland annat). Och. jag. hittar. det. inte. Och naturligtvis kommer mitt tåg till Uppsala kl 22 ikväll och precis då låses porten så att det inte går att komma in med kod. Määääh. Någon av de övriga 11 hyresgästerna i min uppgång måste väl vara hemma fast det är mitt i sommaren? Väl?

Och naturligtvis har jag redan tappat bort ett så något extra finns inte, och min blomvattnerska som jag tänkte skicka hem till mig för att titta om kortet finns där får jag inte tag på.

Alltså, vad var det egentligen för fel på vanliga nycklar?

2 kommentarer »

  1. nina said,

    juni 17, 2006 @ 6:38 e m

    Men man kan ju tappa bort nycklar också Stinafina! :)

  2. stina said,

    juni 17, 2006 @ 6:40 e m

    jojo, men inte lika lätt, ty man kan ha dem på en jättestor nyckelknippa! det där kortet är bara löst i vilken ficka som ligger närmast. jättedåligt. nu är det förövrigt återfunnet liggande i bakfickan på ett par jeans i min lägenhet. blomvattnerskan rockar. :)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment