*flämt*

Jag kreverar, kära vänner.

Jag sitter på jobbet och här är det 30 grader och jag tycker att jag inte gör annat än att hämta vatten. Och inget särskilt finns det att göra, så jag tror jag drar så fort det känns som att jag inte smiter, trots minustiden. Det här går ju inte. Värmeslaget är nära. Jag kan inte tänka.

Så jag har alltså börjat jobba nu. Det går rätt bra, trots värmen. Jag är ju så automatiserad på det här jobbet. Efter fem år på samma ställe så är det bara att fortsätta där man slutade sist för något år sedan när man kommer tillbaka. Det är ganska skönt. Spänning i tillvaron är överskattat.

Men imorgon är det helg och det ska bli så galet skönt. Sovmorgnar, Kristina-häng, och sist men inte minst tänkte jag åka till Aspudden också. Det var för länge sen sist.

Och titta: de har tagit en ny bild på Dora på kattsidan. Fina fina kissen. Jag saknar henne så det gör ont ibland.

dora

Leave a Comment