explorer schmexplorer

Jag fick en kommentar om att det såg ut som att jag hade läst ALLA böckerna i listan här nedanför. Det vill säga allt var fetat. Så ska det ju inte vara. Jag har inte läst alla böcker, ledsen att göra er besvikna.

Det verkar i alla fall vara Internet Explorer som fetade min blogg, i andra webbläsare ser det ut som det ska. Jag har ändrat en sak som kanske får det att fungera, men eftersom jag varken har tillgång till PC eller IE just nu så vet jag inte om det funkade.

Men alltså, seriöst. Ladda ner Firefox istället. Världen blir en soligare plats. Nu ska jag laga sojakorvstroganoff.

2 kommentarer »

  1. AnnCharlott said,

    januari 29, 2007 @ 9:35 e m

    Nu ser det bättre ut (eller sämre då vad gäller hur många av titlarna du läst :) även i explorer. Har iofs firefox oxå, men använder inte den särskilt ofta. Vanans makt är stor, jag känner mig så bekväm med ie :)

  2. stina said,

    januari 29, 2007 @ 9:37 e m

    AnnCharlott: hehe, ja jag tog bort en lite kodsnutt som varken såg ut att göra till eller från. Det var nog kruxet. Jag är också väldigt mycket vanemänniska med datorer, så jag kan iofs förstå dig, även om min vana är åt andra hållet. :)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment