hooked!

På jobbet häromdagen läste jag BIS, och fastnade i en artikel om ett community-aktigt ställe: Library Thing. Ett litet ställe för boknördar som lätt som en plätt kan lägga upp sin boksamling genom att söka på ISBN eller dylikt, och tagga dem med valfria ord. Därtill finns diskussionsgrupper och behöver jag säga att jag är hooked eller? Jag vet inte om det är den perversa bibliotekarieådran i mig som blir lycklig över att bara sortera mina böcker, men det tog bort mitt jättegriniga humör ett tag i alla fall.

Minus till att å, ä och ö inte riktigt vill sig dock.

1 kommentar »

  1. Anna said,

    november 20, 2007 @ 1:02 f m

    Å, ä och ö fungerade jättebra förut! Vi skandinaver gnäller på sysadmin en massa - skriv ett surt foruminlägg du också, vetja. LT är bästa communityn sedan, ja, typ 1997 års communities.

    Hälsningar

    Boknörd galore

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment