shit vad trendig jag är

I Aftonblaskan läser jag att de nya trendnamnen är Sigge och Lilly. Fattar ni hur trendig jag är? Inte nog med att min lillkisse heter Lilly, på grund av vårt efternamn har båda mina bröder kallats för Sigge, och även jag under en kort - ytterst motvillig - period.

Hm. Sigge vore inte helt fel att döpa en hankatt till….

2 kommentarer »

  1. Linda said,

    januari 23, 2008 @ 8:00 e m

    Jag är nog liiite trendig jag med, hey, Ville är ju trots allt ett vedertaget smeknamn för William :D (Sigge är fint! Det hade nog funnits med på namnlistan här om inte en vovve i min närhet redan hade knipit det.)

  2. emma said,

    januari 23, 2008 @ 11:47 e m

    Sigge är skitbra, det hade vi med som förslag på namn till lillkisse. Men nu blir det ju Sixten! Och ja, du är skittrendig. :P

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment