sent omsider: blogtips

Emma utmanade mig att tipsa om fem bloggar, så jag gör väl det då! :)

 Onekligen - Min, tillfälligtvis, kollega Lisa har kanske världens bästa blogg. Vi har dessutom läst universitetskurs ihop i tidernas begynnelse. Jag är så stolt över att jag känner henne att det nästan är pinsamt. Eller hur, Lisa? ;)

Bondhustrun - Bondhustrun is the shit ju. Jag har läst henne på andra sätt i flera år, och ifall ni inte visste det är hon jorden coolaste tvåbarnsmor. Med snygga barn och snygg man som vet att föra sig i blåställ. Eh, ja för det är ju snyggheten som är det viktigaste.

Silverfisken - Känns nästan lite overkill att tipsa om, men det är en av de bloggar jag följt längst. Även om jag är surt missnöjd med metrobloggen som sådan - avskyr när inte hela inläggen kommer med i rss-läsaren.

Sparkling - Samma metrobloggdilemma. Men rolig sparkling, oh ja.

Fashionista - Den enda modebloggen, som dock inte är så mycket modeblogg längre.

Gud vilka gamla godingar det blev. Nä, om man skulle gå hem från jobbet då kanske?

1 kommentar »

  1. betty said,

    februari 4, 2008 @ 10:25 e m

    Vad fint du har fått det!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment