oops

Matprojektet fortskrider. Inte utan besvär, och det är inte som att jag kommer dyka upp som en Paris Hilton-kopia i nästa månad (så att ni vet, det blir så jobbigt om ni förväntar er det och så kommer gamla vanliga jag), men ändå helt okej tycker jag. Jag har mina mål, och de är inte alltid de som VK tycker att man ska ha men det skiter jag i.

Däremot visade det sig, när jag väl köpte en våg i fredags, att jag tagit i en del i underkant när jag skrev in startvikten (jag gissade ju bara). Och nu har jag dessutom PMS och extra svullen i kroppen så imorgon, när det är vägdags, kommer det se ut som att jag har gått upp 3 kg på en vecka. Haha. Jag undrar om jag kommer få viktklubbspolisen på mig? Eller Anna Skipper.

2 kommentarer »

 1. Linda said,

  april 13, 2008 @ 9:25 e m

  Om Anna Skipper dyker upp så kan du ju alltid använda vågen till att slå henne i huvudet med! Eller bussa Lilly på henne ;)

 2. stina said,

  april 13, 2008 @ 9:31 e m

  @ Linda:

  Haha, ja Lilly är ju dödsfarlig.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment