uppdämt!

Oh, så ljuvligt, att efter en lång period av tystnad upptäcka musiken igen! Mitt musiklyssnande går i perioder (för några år sedan var det förskräckligt tyst under förskräckligt långa perioder, men sen kom internet till mig) och i somras hade jag en väldigt intensiv period. Och oftast snöar jag in på något och även om det fortfarande är bra så ledsnar jag ändå lite. Men sen är det nästan helt tyst i nån månad och sen kommer behovet av musiken igen och då är den ju så himla mycket bättre. Alla favoritlåtar som plötsligt är sådär första gången ont i hjärtat-bra igen. Åh. Och alla andra låtar BLIR favoritlåtar.

Picture 8

2 kommentarer »

 1. Linda said,

  augusti 26, 2008 @ 9:58 e m

  Åh, Blåjeans! Jag måste ta tag i mitt dator-problem nu.

  Appropå Markus Krunegård förresten, lyssna på Stjärnfallet (om du inte redan gjort det). Tokigt fin.

 2. Ma said,

  september 3, 2008 @ 7:38 e m

  Så coolt, typ alla mina favoritlåtar + att jag är typ likadan med toppar och dalar i mitt musiklyssnande

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment